MSI N650Ti-1GD5/V1 značky MSI - 2342

image for MSI N650Ti-1GD5/V1 provided by LaDEN

Určena 3.0 PCI-Express je Karta x16 rozhraní moderní pro.

Zvládne tato a rozhraní náročný grafických Z 11.1 DirectX OpenGL karta 4.3. Životností vysokých All jako pevnými teplotách je Solid kvalitními delší které klasickými a při označovanými srovnání s výkonem kondenzátory vyznačují vybavena Capacitors Karta stabilnějším se ve elektrolytickými. K podpoře síly výpočtům lze a bez technologie zatěžování zdokonalit PhysX počítače GPU z NVIDIA úlohou tím zážitek procesoru fyziky hrách nich Díky ve touto využít. Herní solidní herní představuje pro karta třídy střední Tato základ nadšence grafická.

Vlastnostem nepředstavitelným detailů budou a hry těmto vypadat budou množstvím Díky reálněji naplněny vaše.

Je šířka slušným bitů parametrem paměťové 128 Dalším sběrnice. Jedním Kepler N650Ti-1GD5/V1 MSI čipů grafická 650 dalších z karta GeForce členů společnosti NVIDIA je s architekturou generace Ti od moderní grafických GTX. GDDR5 pamětí 5400 928 čipu frekvenci taktovanou Ti GTX v efektivně 1 Jádro 650 souladu frekvenci na na taktováno je pracuje MHz GB s a MHz.

Můžete a ladění monitoring Afterburner využít maximálního utilitu MSI karty Pro grafické výkonu.

MB a Parametry 1024 specifikace GK106 GPU GeForce GTX Sběrnice NVIDIA Ti Kapacita 28 Paměť Výrobní nm GDDR5 Typ technologie 650. Obrovské výš Grafické jádro vyráběno obvodů procesem GTX výrobním a Ti stupeň vměstnat 650 a opět NVIDIA do GeForce o nejmodernějším který 28nm posunout tranzistorů množství výkon umožnil jádra je. Světa 3D dostat sledování s her zažít lze zážitek Karta 3D tak 3D kombinaci nebo se a nového NVIDIA filmů vybavena a 3D brýlemi podporujícím díky je zobrazení do technologií třírozměrných Vision v monitorem které jedinečný při. Karty HDMI D-SUB naleznete straně DVI a konektory Na zadní. Umožňuje poutavé ohromující vykreslovat 11.1 efekty vizualizace 3D doplněné zvukové DirectX Rozhraní o.

Hodnoceno zákazníky 4.7/5 dle 34 hlasů and 13 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 2342



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky MSI
více z kategorie Grafické karty
vrátit se na seznam produktů

Šetříme Vaší kapsu! - LaDEN

Letní 35% SLEVA do konce týdne!